Adverteren of een persbericht?

Eerste foto-expositie voor en door de Instagram community opent in Nederland haar deuren

187510-20112015_Color Instagram Blue - FB Event image-f85c42-original-1447688876

Op 20 november 2015 opent in Amsterdam de allereerste Instagallery. Dit is een foto-expositie voor en door de Instagram community. Gedurende een maand worden foto’s van bekende en minder bekende Instagrammers geëxposeerd in een gallery. Het thema van deze eerste editie is blauw.

Miljoenen en hashtags

Instagram heeft miljoenen Nederlandse gebruikers. Spijtig zijn hun foto’s voor de buitenwereld niet altijd zichtbaar. Daarom wordt nu de Instagallerygelanceerd: een rondreizende expositie van de beste Instagram foto’s, met elke editie een ander thema.  Voor de eerste editie is in samenwerking met de Instagram community @igers_amsterdam het thema blauw gekozen. Via de hastags #colorinstablueen #igagoesblue kwamen meer dan 700 inzendingen binnen, waaruit een jury 20 werken koos die het thema het beste vervulden. Deze worden fysiek geëxposeerd bij design studio Dog & Pony in Amsterdam.

Opening

Tijdens de feestelijke opening van de Instagallery op vrijdag 20 november worden de winnende werken onthuld. Deze opening is toegankelijk via een rsvp op Facebook.

Met de Instagallery geven we talentvolle Instagrammers een podium om hun werk in het echt te laten zien. Tegelijk tonen we de buitenwereld wat er allemaal voor tofs op Instagram gebeurt.

De Instagallery is een initiatief van Instagram agency Filter. Deze editie wordt gesponsord door Bavaria

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.